Genomineerd voor Schaduwprijs 2010!

FotoLogin

Multimedia

Met wildernisreizen en outdoortrainingen kunnen we slechts een beperkt aantal mensen het wilderness-effect laten ervaren. Om zo veel mogelijk mensen te laten delen in de enorme meerwaarde van tochten in ongerepte natuur zijn onze journalistieke producten een belangrijke activiteit geworden.

Artikelen over onze tochten verschijnen regelmatig in alle toonaangevende reis- en buitensportbladen. Wie zelf op pad wil kan goed uit de voeten met onze outdoorgidsen: Bergtochten in Noorwegen, Bergtochten op IJsland, Bergtochten in de Zwitserse Alpen of Bergtochten in Schotland, Wales en Engeland van Jolanda of met Kanoparadijs Nederland.
Voor wie liever bij de kachel blijft zijn er het literaire reisverhaal Keerpunt Alaska en de foto- en verhalenbundel Poollicht van Jolanda of de adventure thrillers: Het Thule-incident, dé thriller over Groenland en KLEM dat zich afspeelt in de Canadese wildernis of Niemandsland op Spitsbergen.
Beleef onze avonturen mee tijdens de High Definition multimediapresenties in theaters en bibliotheken, op beurzen en bij bedrijven.

© 2009 Tekst: Frank van ZwolFotografie: Jolanda LinschootenDisclaimer

© 2009 Tekst: Frank van Zwol Fotografie: Jolanda Linschooten Disclaimer