FotoInclusief gratis assistentie bij de eerste montage plus een halve dag kano-instructie!
Kopen en instructie

Ik lever Ally kano`s inclusief gratis assistentie bij de eerste montage en een dagdeel kano-instructie.Bestellen

Bestellen is heel eenvoudig. Kijk eerst rustig rond op deze Ally-pagina’s. Neem vrijblijvend contact met mij op voor al je vragen over bootskeuze, benodigde accessoires, een afspraak voor een proefvaart met een 15,5 vlakwater of een 16,5 DR allround Ally. Als je een keus hebt gemaakt plaats je je bestelling het eenvoudigst in de webshop.
De 16,5' DR en de meeste accessoires heb ik altijd op voorraad. Andere modellen kan ik doorgaans binnen een week leveren, dus we kunnen op heel korte termijn een afspraak maken voor de aflevering, gezamenlijke eerste montage en instructie. 

Betaling

Nadat je een bestelling hebt gedaan ontvang je hiervoor een rekening. Het bedrag moet voor aflevering zijn bijgeschreven op de rekening van Wilderness-Effect, of kan bij aflevering contact worden voldaan. 

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden en garantie zijn te vinden op de Allykano.nl website 

Instructie

Bij aankoop van een Ally vouwkano is een halve dag gratis kanoinstructie inbegrepen.
Maar misschien heb je al een kano en wil je beter leren varen? Of heb je geen kano, maar wil je eerst eens goed leren varen? Of denk je dat je goed kunt varen en ben je benieuwd of het nog beter kan? Of wil je met je kano stromend water op en ontbreekt daarvoor de specifieke techniek?
Lees meer over de kanocursussen op Allykano.nl 

Login

© 2009 Tekst: Frank van ZwolFotografie: Jolanda LinschootenDisclaimer

© 2009 Tekst: Frank van Zwol Fotografie: Jolanda Linschooten Disclaimer